NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

1/4 finale Kupa: Lokomotiva - Rijeka 0:-1

Lokomotiva je u četvrtfinalu Kupa izgubila od Rijeke 0:1 pogotkom Bezjaka u 65. minuti. Šteta, jer Lokomotiva je pružila dobar i atraktivan nogomet, no svoje šanse nije izrealizirala, dok je suparnik iskoristio trenutak nepažnje Lokomotivine obrane. Rijeka se plasirala u polufinale uz Hajduk i Slaven Belupo, a našim dečkima možemo samo čestitati na požrtvovnosti i dobroj igri.

 

LOKOMOTIVA - RIJEKA 0:1 

65' 0:1 Roman Bezjak

Lokomotiva: Zelenika, Bartolec, Mrčela (72' Marić), Puljić (62' Andrijašević), Bručić (72' Barišić), Fiolić, Perić, Ćorić, Grezda, Prenga, Leko
klupa: Radelić Žarkov, Barišić, Marić, Babić, Andrijašević, Karačić, Ivanušec

Rijeka: Vargić, Ristovski, Tomasov, Zuta, Sharbini, Bezjak, Mitrović, Močinić, Samardžić, Maleš, Moises
klupa: Prskalo, Ikić, Balaj, Bradarić, Bertoša, Vešović, Jugović

 

Nakon utakmice je trener Lokomotive, Sreten Ćuk izjavio: "Probali smo sve što smo mogli s igračkim kadrom kojeg smo imali na raspolaganju, znajući da je Rijeka ozbiljna momčad koja će nakon Zaprešića teško još jednom kiksati.
Pružili smo otpor koliko smo mogli, mislim da nismo bili bez šansi, ali očito to nije bilo dovoljno. Nisam pretjerano dojma da je to bila takva dominacija kakvu pokazuju statistički podaci i kao što je to bilo u listopadu. I zato hvala igračima i mom stručnom stožeru što smo im se u tom razdoblju približili.

Sad ćete mi reći da je Rijeka imala sedam udaraca u okvir vrata, ali bili su to bezazleni pokušaji. Igrali smo bez napadača i imali izvrsnu šansu preko Grezde, igrali smo bez napadača, a Mrčela je izašao sam pred vratara. Nešto se pita i suparnika, a mi smo kao stožer bili svjesni da bolje od ovoga u ovom trenutku ne možemo. Da nam se na kraju posrećilo, da sm došli do jedanaesteraca i pobijedili, nitko ne bi pitao zašto smo igrali bez napadača.