NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

18. kolo: Dinamo - Lokomotiva 3:1 (HT 1:1)

Zadnju utakmicu 18. kola odigrali su Lokomotiva i Dinamo na Maksimiru. Konačan ishod bio je 3:1 za domaću momčad.

Dinamo - Lokomotiva 3:1

6'  1:0 Rog
42. 1:1 Grezda
72. 2:1 Rog
78. 3:1 A. Ćorić

 

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:1. Domaćini su poveli golom Roga u 6. minuti, a Lokosi su došli do izjednačenja u 42. minuti prekrasnim pogotkom Erosa Grezde.

U drugom dijelu vidjeli smo podosta prilika na obije strane, no bez realizacije, sve do 72. minute kada je Dinamo ponovno poveo drugim pogotkom Roga. u 78. minuti Ante Ćorić povećao je vodstvo Domaćina na 3:1.

Dinamo: Eduardo, Pinto, Antolić, Henriquez, Fernandes, Benković, Pjaca, Pivarić, Pavičić, Goncalo, Rog,

Lokomotiva: Zelenika, Bartolec, Perić, Mrčela, Bručić, Ćorić (61' Pamić), Leko, Andrijašević (62' Puljić), Marić, Grezda (74' Babić), Doležal

Nakon utakmice je trener Lokomotive, Sreten Ćuk izjavio: "Dinamo je i danas neovisno na turbulentno stanje u kojem se nalazi pokazao da je bolja momčad, pri kraju susreta  je presudila individualna kvaliteta. Lokomotiva je ovdje došla u naletu nakon tri pobjede u nizu kojima smo isplivali iz opasne zone. Željeli smo to iskoristiti, u većem dijelu smo i uspjeli. No, kažem, tu postoji i velika razlika u individualnoj kvaliteti. Mogli smo možda nešto iskombinirati više, ali vjerujem kako publika danas nije ostala razočarana našom igrom."