NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

3. pretkolo u Poltavi: VORSKLA - LOKOMOTIVA 2:3

Povijesna pobjeda Lokomotive! Ovom pobjedom pridonijeli smo hrvatskom klupskom koeficijentu, te izborili povijesni uspjeh, naime ovom pobjedom plasirali smo se u play off Europske lige, što je najveći uspjeh kluba u povijesti!

U ukrajinskoj Poltavi Lokomotiva odigrali smo uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Europske lige, nakon što je u prvom susretu rezultat bio 0:0 u Zagrebu. Pred 12 tisuća ljudi na stadionu, odmah u prvoj minuti utakmice dogodio se šok - jer Lokomotiva je povela prekrasnim pogotkom Petra Bočkaja! Lokosi su u 33. minuti imli sjano proigravanje Bartolecu, nakon duplog pasa s Marićem, međutim nisu uspjeli poentirati. U 39. minuti domaćin je pogodio gredu, što je bila najopasnija prilika domaćina. U 44. minuti Grezda je skrivio jedanesterac, u 45. minuti pucan je penal koji je fenomenalno obranio Zagorac!
Ispratili smo prvo poluvrijeme s 0:1 za Lokomotivu!

Na početku drugog poluvremena, točnije u 47. minuti, Vorskla je izjednačila. No svega šest minuta kasnije, točnije u 53. minuti, kapetan Fiolić prekrasno poentira za ponovno vodstvo Lokosa, nakon sjajne asistencije Bočkaja! u 65. minuti 1:3 za Lokomotivu! U 64. minuti izlazi Marić ulazi Radonjić. Nakon sjajnog slobodnog udarca Ćorića, DINO PERIĆ POVISUJE NA 1:3!!! U 68. minuti izlazi Bočkaj, te ulazi Ivanušec

 

VORSKLA - LOKOMOTIVA 2:3

2' 0:1 za Lokomotivu pogotkom Bočkaja
47' 1:1 domaćin je izjednačio rezultat
53' 1:2 Kapetan Fiolić pogađa za ponovno vodstvo Lokosa!
65' 1:3 za Lokomotivu! Nakon sjajnog slobodnog udarca Ćorića, DINO PERIĆ POVISUJE NA 1:3!!!
74' 2:3 domaćin smanjuje zaostatak!

 

Lokomotiva: Zagorac, Bartolec, Bočkaj, Rožman, Majstorović, Perić, Grezda, Fiolić, Ćorić, Marić, Capan
klupa: Filipović, Karačić, Cekici, Ivanušec, Majer, Šunjić, Radonjić

 

Fotografije s utakmice pogledajte u našoj fotogaleriji