NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

9. kolo Lokomotiva - Dinamo 0:4

Deveto kolo otvorili smo gradskim derbijem u kojem su Lokosi poraženi od Dinama s visokim rezultatom 0:4, unatoč statistički istim brojem udaraca na gol te u okvir gola. Šteta što Lokosi nisu iskoristili svoje prilike, jer protivnik svoje jest. Nadamo se da ćemo više sreće u 10. kolu gdje nam dolazi u goste RNK Split.

 

NK Lokomotiva - GNK Dinamo 0:4

0:1 34' Henriquez
0:2 64' Henriquez
0:3 70' Fernandes
0:4 74' Sigali

 

Trener NK Lokomotive, gospodin Ante Čačić nakon utakmice je izjavio: „Mi smo do 65. minute i drugog zgodItka protivnika dobro stajali i utakmica je bila u egalu. Nismo uspjeli doći do pogotka ali smo to nastojali. Radili smo individualne pogreške a gosti su ostvarili 100% realizaciju. Dobar dio igrača još nije u ritmu, a kada se tu nadoda broj ozlijeđenih i nekolicina koja zbog kartona nije mogla nastupiti – slika je takva kakva jest. Žao mi je igrača jer možda je rezultat i previsok  s obzirom koliko su moji igrači uložili u ovu utakmicu, no protivnik je bio bolja i kvalitetnija momčad i zasluženo je pobijedio".

 

Lokomotiva: Zelenika, Barišić, Husejinović (76' Ćorić), Perić, Grezda (68' Gržan), Kolar (46' Kolar), Andrijašević, Doležal, Karačić, Pamić, Capan
klupa: Žarkov, Marić, Alghoul, Ćorić, Prenga, Kovač, Gržan

Dinamo: Eduardo,Pinto, Antolić, Henriquez, Machado, Fernandes, Pivarić, Pjaca, Sigali, Rog, Taravel
klupa: Ježina, Goncalo, Hodžić, Ademi, Cekici, Benković, Matel

 

Posjed lopte

Lokomotiva 44% - Dinamo 56%

 

Udarci na gol

Lokomotiva 11 – Dinamo 10

Udarci u okvir gola

 Lokomotiva 5 – Dinamo 5

korneri

Lokomotiva 4 – Dinamo 11

zaleđa

Lokomotiva 0 – Dinamo 1

prekršaji

Lokomotiva 12 – Dinamo 20

Žuti kartoni

  Bez kartona

 

 

Generalni sponzor: