NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Ante Čačić nije više trener NK Lokomotive

Gospodin Ante Čačić nije više trener NK Lokomotive.
 

Ante Čačić došao je u klub s Kajzerice uoči ljetnih priprema 2015. godine, nakon odlično odrađenih priprema i pripremnih utakmica uslijedila su pretkola Europa lige. U prvom pretkolu Lokosi su prošli velški Airbus F.C., što je prvi put u stogodišnjoj povijesti da je NK Lokomotiva prošla prvo pretkolo.

Zatim su se u drugom pretkolu sučelili s grčkim PAOK-om, u prvoj utakmici drugog pretkola Lokosi su ostvarili najveći uspjeh kluba, upravo pod vodstvom Čačića, pobijedivši tako renomiranu europsku momčad u službenoj utakmici u kojoj Lokosima nitko nije davao prevelike šanse za uspjeh.
 

U kratkom vremenu koji je proveo na Kajzerici, Ante Čačić ostavio je veliki trag. Pod njegovim vodstvom igrači su pokazali talent i ostvarili potencijal, valja spomenuti Damira Šovšića koji je upravo pristupom Ante Čačića počeo pružati svoje najbolje igre, te je tako zaslužio epitet „najboljeg veznjaka lige“. 
 

Veoma smo ponosni što Ante Čačić nakon Lokomotive postaje izbornik Vatrenih, što je, kako i sam kaže kruna njegove bogate trenerske karijere.
 

Gospodinu Čačiću želimo puno uspjeha na funkciji izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije!