NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Četvrtfinale hrvatskog kupa: Lokomotiva - Rijeka 1:3

Četvrtfinalna utakmica između Lokomotive i Rijeke na stadionu u Kranjčevićevoj odigrala se u utorak, 29.11. s početkom u 16:00 sati.

Prije početka susreta četvrtfinala hrvatskog Kupa između Lokomotive i Rijeke na stadionu u Kranjčevićevoj, održala se minuta šutnje povodom tragične pogibije igrača i rukovodstva brazilskog nogometnog kluba Chapecoense u zrakoplovnoj nesreći na odlasku na finale južnoamerićkog kupa.

U početnih dvadesetak minuta Lokomotiva je ravnopravno parirala Rijeci, no prelomilo se u 20. minuti kada je bivši Lokos, Mate Maleš postigao pogodak za vodstvo Rijeke. Lokomotiva je imala sjajnu šansu u 24. minuti za poravnanje rezultata, no nakon izvedenog kornera Lokosi su pogodili vratnicu. U nastavku je Ristovski postigao gol za Rijeku, a u 43. minuti Rijeka iz kaznenog udarca postavlja visokih 0:3 preko Gorgona.

U nastavku je Lokomotiva krenula s dvije izmjene, iz igre su izašli Majer i Doležal, a ušli Cekici i Antunović. Lokomotiva je pokušavala dostići rezultat, međutim nažalost nije uspijela opasnije ugroziti vrata Prskala. U 78. minuti Cekici je ubacio, lopta se odbila o Maleša, te je Lokomotiva tako postigla počasni pogodak za konačni rezultat 1:3.

 

LOKOMOTIVA - RIJEKA 1:3

20' 0:1 za Rijeku, strijelac Mate Maleš
38' 0:2 za Rijeku, strijelac Stefan Ristovski
43' 0:3 za Rijeku, strijelac Gorgon iz kaznenog udarca
78' 1:3 za Lokomotivu, autogolom Mate Maleša

 

 

Lokomotiva: Zagorac, Rrahmani, Rožman, Majstorović, Kolinger, Capan (64' Ćorić), Halilović, Ivanušec, Grezda, Majer (46' Cekici), Doležal (46' Antunović)
klupa: Filipović, Antunović, Cekici, Marić, Bočkaj, Ćorić, Karačić