NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Cibalia - Lokomotiva 0:1

Lokosi su u Vinkovcima otvorili 9. kolo prvenstva protiv Cibalije. Zanimljivo, Lokomotivi je ovo prvi nastup u nominalno trećoj garnituri, u crnim dresovima. Već u 7. minuti susreta Lokosi su zaprijetili preko Krstanovića. U nastavku nismo vidjeli previše prilika niti s jedne strane, tako da smo ispratili prvo poluvrijeme bez pogodaka, uz tek jedan udarac u okvir sa obje strane.
U drugom nastavku gledali smo nešto više sadržajnu utakmicu. Domaćin je ušao odlučnije u susret te nanizao tri dobre prilike. Najbolju priliku na utakmici imala je Lokomotiva kada je Krstanović sjajno proigran dodao Buriću koji je unatoč dvojici čuvara dodao Ivanušecu na drugoj, no nekako je golman Cibalije uspio obraniti udarac.
Kako je vrijeme odmicalo utakmica je postajala sve otvorenija. Prvu izmjenu kod Lokosa vidjeli smo u 65. minuti kada je iz igre izašao mladi Hujber a ušao Radonjić. U 75. minuti igru je napustio Lovro Majer a ušao je povratnik u Lokomotivu i hrvatski nogomet, Mathias Chago. U 87. minuti ušao je Matko Babić umjesto Burića. Svega dvije minute kasnije sjajno je reagirao na visoki ubačaj Ivanušeca te glavom pucao pored gola. U idućoj akciji Ivanušec je maestralno nanizao trojicu igrača i s ruba aut linije poslao dubinsku loptu prema Šunjiću koji u posljednjoj minuti susreta postiže pogodak za vodstvo Lokosa!

 

CIBALIA - LOKOMOTIVA 0:1

89' 0:1 za Lokomotivu, strijelac kapetan Ivan Šunjić

 

 

Početna postava: Šemper, Ivanušec, Majer (75' Chago), Barić, Soldo, Hujber (65' Radonjić), Kolinger, Burić (87' Babić), Šunjić, Kolinger, Majstorović, Krstanović
klupa: Hendija, Datković, Radonjić, Antunović, Valentić, Babić, Capan