NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Danijel Zagorac u otvorenom razgovoru za sportinterview.net

Golman Lokomotive koji je pristigao na Kajzericu ovog ljeta, u ugodnom razgovoru za sportinterview.net ispričao je nekoliko osobnih crtica iz svog života i nogometne karijere.

Zahvalili bi novom portalu sport interview na profesionalnosti i inicijativi u kojoj kroz intervjue sportaša približavaju javnosti i čitateljima sportove i sportaše, bez lažnog senzacionalizma i žutila. 

Sportinterview: Imaš li nekakav nadimak u klubu ili općenito? Kako si dobio ime?

Zagi me zovu, to ime kod nas Zagoraca ostaje uvijek najstarijem sinu. Tako sam i ja postao i ostao Zagi (smijeh). Ime sam dobio po Danielu Popoviću koji je tada bio velika zvijezda.

Sportinterview: Koga bi istaknuo, ukoliko ga imaš, kao svog najvećeg vratarskog ili nogometnog uzora?

Istaknuo bih Rene Higuitu, kolubijskog vratara. Međutim, ne mogu reći da mi je on bi toliko uzorom zbog svoje vratarske kvalitete, koliko sam mu se divio zbog njegove izrazite ekscentričnosti…

Osim njega, pravi mi je nogometni (igrački) uzor J.J. Okocha iz Nigerije.

Sportinterview: Posljednju ste prvenstvenu utakmicu igrali protiv svog bivšeg kluba RNK Splita. Kakav je osjećaj bio nastupiti u toj utakmici budući da ste gotovo cijelu karijeru proveli u tom klub?

Pa sigurno je da su emocije tu malo proradile te mi je bilo pomalo neobično. Čak sam u nekoliko trenutaka htio dodati loptu crvenim igračima (smijeh). No, bilo mi ih je istovremeno veliko zadovoljstvo i “gušt” pobijediti zato što sam imao nekakvih neriješeni računa, time sam samo dodatno bio motiviran.

Cijeli intervju pročitajte na sportinterview portalu ovdje.