NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Dinamo - Lokomotiva 3:1

U nedjelju od 15:00 sati na stadionu Maksimir odigrao se gradski derbi između dvije zagrebačke momčadi, Dinama i Lokomotive. Prvo poluvrijeme ispratili smo bez zgoditaka, uz nekoliko prilika s obje strane. 
U drugom poluvremenu također smo vidjeli nekoliko lijepo razrađenih akcija, no nažalost trenutak nepažnje u obrani Lokomotive uvjetovao je pogotkom Soudanija u 63. minuti susreta.
U 74. minuti Antunović je u igri zamijenio Cekicija da bi već u idućoj minuti postigao prekrasan pogodak za izjednačenje! U 79. minuti izašao je kapetan Marić a svoj prvi nastup u službenoj seniorskoj utakmici upisao je Ivan Skansi, junior Lokomotive i prvi strijelac juniora.

U 80. minuti suđen je kazneni udarac za Dinamo, koji Zagorac majstorski brani, lopta se odbija do dinamovog igrača, Zagorac ponovno maestralno odbija loptu, no drugi odbijanac pospremio je u gol Ivan Fiolić za 2:1. U 87. minuti Soudani postiže svoj drugi gol i postavlja konačnih 3:1.

 

Dinamo - Lokomotiva 3:1

 

Lokomotiva: Zagorac, Kolinger, Rrahmani, Stolnik, Rožman (61' Ćorić), Halilović, Ivanušec, Bočkaj, Majer, Cekici (74' Antunović), Marić
klupa: Filipović, Antunović, Skansi, Begonja, Ćorić