NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Doležal u otvorenom razgovoru za sportinterview.net

Jan Doležal za sportinterview.net ispričao je nekoliko osobnih crtica iz svog života i nogometne karijere.

Zahvalili bi novom portalu sport interview na profesionalnosti i inicijativi u kojoj kroz intervjue sportaša približavaju javnosti i čitateljima sportove i sportaše, bez lažnog senzacionalizma i žutila. 

 

Sportinterview: Tko ti je najdraži suigrač? Jesi li imao nogometnog uzora u djetinjstvu?

Svi smo stvarno sjajna mlada ekipa, klapa. Odlično se slažem sa svima, ne postoje nikakve nesuglasice niti razdvajana i zbog toga ne mogu istaknuti nikoga posebno.

Ovako, volim “uzeti” od svakoga po nešto što mi se čini korisnim. Ima puno vrsnih igrača kao što su Messi, C. Ronaldo… Tako da se uvijek nađe nešto što bih volio preuzeti…

 

Sportinterview: Kako ocjenjuješ nastup NK Lokomotive u Europskim natjecanjima? Koliko je taj gušći raspored utjecao na nešto lošije izvedbe na početku nacionalnog prvenstva?

Svakako, to nas je malo poljuljalo na startu jer nismo baš dobro krenuli u prvenstvu. Nakon utakmice s Genkom, koju smatram da smo mogli puno bolje odigrati, prirodno smo se počeli vraćati i boljim igrama u domaćem prvenstvu. Nadam se samo da ćemo imati još prilika da se dokažemo na europskoj sceni.

 

Sportinterview: Kako si se do sada nosio s ozljedama u karijeri? Jesi li imao nekakvu neugodnu povredu koja te je sputavala u napredovanju?

Srećom,  ništa jako ozbiljno do sada. Pukla mi je metatarzalna kost dok sam bio još u “Dragovoljcu”. Moram reći da sam po tom pitanju bio stvarno sretan. Nisam imao i suviše težih ozljeda, sve su bile to više nekakve sitne ozljedice. Možda je to nekada i malo gore jer stalno nešto sitno smeta i nisi spreman za prave nastupe.

 

Sportinterview: Vidiš li se u nekoj od inozemnih liga jednog dana? Koje lige najviše preferiraš?

Prije svega, Španjolska Primera… Naravno, svaki bi nogometaš želio nastupiti u nekoj od nekoliko najboljih liga u Europi.

 

Sportinterview: Kako provodiš svoje slobodno vrijeme?  Kakvu glazbu slušaš?

Pa standardno… Većinu slobodnog vremena provedem sa curom, psom i prijateljima. Jako se volim družiti s prijateljima jer mi to napuni “baterije” za ustrajanje u ostvarivanju životnih ciljeva.

 

Cijeli pročitajte ovdje