NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Endri Cekici: Odlično smo parirali Sturmu!

Ususret utakmice protiv Istre 1961 i nastavka MAXtv Prve HNL, Endri Cekici podijelio je s nama svoje dojmove oko proteklih zadnjih dana  i dvije utakmice albanske U21 reprezentacije za koje je odigrao punu minutažu.

„S reprezentacijom je bilo jako dobro. Osvojili smo 4 boda u dvije utakmice i zadovoljni smo osvojenim, sada smo drugi na tablici i sve smo bliži plasmanu na nadolazeći Euro. No posebno mi je drago što je Herdi Prenga zabio pobjednički gol u utakmici protiv Mađarske!

Pratio sam preko live streama susret Sturma i Lokomotive, bila je to jako dobra utakmica, odlično smo parirali čuvenom austrijskom Sturmu. Ova utakmica je odlično poslužila igračima koji su možda u drugom planu i imaju manju minutažu kako bi nastavili biti u natjecateljskoj formi, no najbitnije je da se nitko nije ozlijedio i da trener Ćuk i stručni stožer mogu računati na sve nas.

Što se tiče nadolazeće utakmice protiv Istre 1961. Lokomotiva je zaista u dobroj formi, vlada odlična atmosfera u svlačionici, i idemo u Pulu po pobjedu! Ja ću dati sve od sebe kako bi nastavio s dobrim utakmicama!“