NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Hajduk - Lokomotiva 1:1

Nakon što smo otvorili sezonu visokom pobjedom od 4:0 protiv zaprešićkog Intera, uslijedilo je u sklopu drugog kola zahtjevno gostovanje na Poljudu. U naočigled katastrofalnom poljudskom terenu, Lokosi su uspjeli uzeti veliki bod, pogotkom Krstanovića u 57. minuti.

Domaćin je preuzeo posjed lopte te pokušavao stvoriti priliku, no gusti Lokomotivin blok nije dozvoljavao Hajdukove zamisli. Kako je vrijeme odmicalo Lokosi su se više okretali ofenzivi i napadima domaćeg golmana. Moramo spomenuti kako nam nije jasan kriterij suca Batinića, koji je dopuštao oštre startove domaćinima, a običan prigovor Lokosa kažnjavao žutim kartonima, kao u slučaju Ivanušeca u 25. minuti kada je učinjen prekršaj na njemu. Pred smiraj prvog poluvremena na povratnoj lopti se našao hajdukov Jurić koji je silovito puknuo s tridesetak metara za vodstvo domaćina. Ispratili smo prvo poluvrijeme s minimalnim vodstvom domaćina.

U 55. mi uti u igru je ušao Krstanović umjesto Babića, i svega dvije minute kasnije postigao zgoditak za izjednačenje, nakon krasne asistencije Radonjića! U 74. minuti trener Tomić vrši drugu izmjenu, umjesto Đuraseka ulazi Burić. Kako je tekao završetak drugog poluvremena igralo se otvoreno na obje strane. U sudačkoj nadoknadi u trećoj izmjeni Lokomotive ušao je Hujber a izašao Kastrati.

 

HAJDUK - LOKOMOTIVA 1:1

 

Početna postava: Grbić, Datković, Radonjić, Ivanušec, Đurasek, Babić, Kolinger, Kastrati, Jakić, Karačić, Majstorović
klupa: Hendija, Hujber, Rožman, Krajinović, Božić, Burić, Krstanović