NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Hrvatski kup: Rudeš - Lokomotiva 1:2

Lokomotiva se plasirala u polufinale Hrvatskog Kupa nakon dramatičnog preokreta! Odigrana je utakmica četvrtfinala Hrvatskog Kupa protiv Rudeša u Kranjčevićevoj.

Po prilično lošem terenu Lokosi su od početka utakmice uzeli posjed lopte. Međutim nakon kornera u 10. minuti Rudeš je poveo nakon udarca glavom Glaudera. U 20. minuti ozlijedio se Mathias Chago te je umjesto njega ušao Burić. U 39. minuti kazneni udarac za Lokomotivu. S bijele točke precizan je bio Lovro Majer za poravnanje rezultata. S tim rezultatom smo ispratili prvo poluvrijeme. Idući pogodak čekali smo do 65. minute kada je sjajno ubacio Barić, na drugoj strani ga dočekao Ivanušec koji pogađa za preokret Lokomotive! U 74. iz igre je izišao danas raspoloženi Dejan Radonjić umjesto kojeg je ušao Maksim Oluić. 

Lokomotiva je odigrala hrabro i pametno, unatoč vodstvu Rudeša, nisu srljali već organizirano i koncentrirano gradili svoju igru i stvarali prigode, što im je kasnije i došlo na naplatu. Polufinale su također izborili Hajduk i Dinamo, čekamo pobjednika iz dvoboja Inter - Rijeka.

 

RUDEŠ - LOKOMOTIVA 1:2

10' 1:0 strijelac Glauder
38' 1:1 strijelac Lovro Majer iz kaznenog udarca
65' 1:2 strijelac Luka Ivanušec

Početna postava: Šemper, Musa, Ivanušec, Radonjić (74' Oluić), Majer, Barić, Chago (20' Burić), Kolinger, Šunjić, Majstorović, Krstanović
klupa: Hendija, Antunović, Soldo, Burić, Oluić, Krajinović, Brezina