NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Istra 1961 - Lokomotiva -1:2

Lokosi su nakon četiri odigrana kola osvojii ukupno 10 bodova, te barem na kratko, opet zasjeli na prvo mjesto tablice. U sklopu 4. kola gostovali smo kod Istre 1961 u pulskoj Aldo Drosini.

Od samog početka susreta Lokomotiva je bila bolji suparnik na terenu te stvarala šanse. Već u petoj minuti susreta Burić je prvi uputio udarac na gol, no međutim lopta je prošla pored gola. Kako je vrijeme odmicalo Lokosi su kreirali šanse, Kastrati zajedno s Radonjićem bio opasan po domaćeg golmana, no gol je postignut u 29. minuti kada je Ivan Krstanović na odbijenoj lopti matirao vratara i tim golom, svojim 78 pogotkom, se upisao u TOP 10 strijelaca HNL-a svih vremena! S minimalnim vodstvom Lokosi su završili prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu prvu izmjenu smo napravili u 56. minuti susreta, umjesto Jakića je ušao Halilović. Druga izmjena bila je u 72. minuti kada je Burića zamijenio Krajinović. Domaćin je izjednačio dalekometnim udarcem u 72. minuti, strijelac je bio Ivančić.
o Lokosi nisu gubili nadu, iako je domaćin, osokoljen postignutim pogotkom, povećao pritisak na Lokomotivina vrata, desetak minuta kasnije je Lirim Kastrati zabio za ponovno vodstvo Lokosa! Do kraja utakmice domaćini su, kako to obično biva kada domačin treba dostiči rezultat, imali nekoliko poluprilika, no konačni rezultat je ostao 1:2 za Lokomotivu.

 

ISTRA 1961 - LOKOMOTIVA 1:2

29' 0:1 Istrijelac van Krstanović
72' 1:1 strijelac Ivančić
82' 1:2 strijelac Lirim Kastrati

 

Početna postava: Grbić, Datković, Radonjić, Ivanušec, Kolinger, Kastrati, Jakić, Karačić, Burić, Majstorović, Krstanović
klupa: Hendija, Hujber, Rožman, Krajinović, Halilović, Babić, Božić