NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Josip Ćorić uoči Dinama: Poseban je osjećaj kad su braća na suprotnim stranama!

Ponajbolji igrač u redovima Lokomotive u odigranoj utakmici u finskom Rovaniemiju, Josip Ćorić, podijelio je s nama svoja razmišljanja pred početak HNL sezone u kojem Lokomotivi slijedi gradski derbi protiv prvaka Dinama. 

"Budimo realni, Dinamo je naš najbolji hrvatski klub, tako da bi bili jako zadovoljni ako bi uspijeli izvući neriješen rezultat i vratili se na Kajzericu s osvojenim bodom. Ritam nam je jako zahtjevan, Tri veoma bitne i teške utakmice u samo sedan dana, no nama je cilj biti na vrhu tablice u prvenstvu i pokušati otići što dalje u Europi!

Na pitanje kako je igrati utakmicu protiv brata u Josip odgovara: "Što se tiče brata, poseban je osjećaj nastupati protiv brata, no kad smo na terenu na suprotnim stranama - ne poznajemo se! On je počeo samo jednom u prvom sastavu protiv nas, tako da smo samo jednom osjetili pravu utakmicu u kojoj su braća na suprotnim stranama."

Ćorić nastavlja o fincima: "Mislim da smo odigrali čvrstu i kvalitetnu utakmicu s puno toga udaraca po golu, jedino ostaje žal što se nismo vratili u Lijepu našu kao pobjednici, jer bili smo bolja momčad! Bilo je neobično igrati na neobičnoj umjetnoj travi, al smo se brzo prilagodili. Kakva su očekivanja i želje ove sezone? Očekujem da zadržimo minimalno četvrto mjesto na HNL tablici,a od sebe očekujem da me zaobiđu ozljede i da odigram što više utakmica za Lokomotivu!"