NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Konferencija za medije uoči Genka

Lokosi su u srijedu stigli u belgijski Genk,tradicionalno, prije održavanja treninga na stadionu, održana je konferencija za medije na kojoj je nazočio trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Na prvi novinarski upit, kako je Tomislav Ivković bio u Genku prije 17 godina, trener Ivković je probio led: "Sve je isto samo malo drugačije!

Sutra poslije utakmice ćemo vidjeti jesmo li zadovoljni. No poslije prve utakmice sam rekao kako smo zaslužili pobjedu, zbog fntastične igre u drugom poluvremenu i prilika koje smo imali."

Kako očekujete da će Genk igrati, jer njima je 0:0 dovoljno za prolaz?

"Gledao sam sve njihove utakmice, i u prvenstvu i u Europi, i jedno stoji, oni bez obzira na rezultat, da li gube ili vode, oni sve utakmice igraju isto. Imaju tu disciplinu i igraju ono što trener od njih traži. To vidim po kretanju igrača na utakmici.

Promjene kod Genka? Vidim da su bočni igrači promijenili mjesta, no znam da su u prošloj sezoni igrali tako, isto tako znam da je igrač broj 14 zabio 14 golova i upisao 10 asistencija, radi se o kvalitetnim igračima i izgleda da se vraćaju uspješnom sistemu igre.

Kako ocjenjujem šanse za prolaz u postocima? Postoci su samo na burzi. Po rezultatu iz prve utakmice, normalno da Genk ima prednost i da je favorit. Možda i puno veći favorit od utakmica koje je odigrao u takvoj situaciji, ali i takve utakmice znaju biti jako komplicirane."