NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Konferencija za medije uoči KRC Genka na Maksimiru

17.8.2016. održana je konferencija za medije povodom sutrašnjeg odigravanja prve utakmice doigravanja za ulazak u Europsku ligu, protiv KRC Genka, u četvrtak od 20:00 sati na Maksimiru. Na konferenciji za medije nazočio je trener Lokomotive, Tomislav Ivković:

"Svi smo sretni i zadovoljni što smo došli u ovu situaciju, u kojoj u dvije utakmice možemo riješiti ulazak u Europsku ligu. svjesni smo zadatka koji je pred nama, svjesni smo kvalitete protivnika, koji je na visokom nivou. Pred nama je protivnik i klub koji ima dugogodišnji uspjeh, koji je stvorio jako dobre igrače koji igraju po reprezentacijama, klub koji je konstantno prisustvovao završnicama Europske lige ili Lige prvaka. Moramo to prihvatiti i dodijeliti im ulogu favorita, a na nama je da na najbolji mogući način se dovedemo u neku drugu situaciju.

Gledajući po treninzima,vidim da moji igrači željno isčekuju utakmicu, koncentracija i motivacija igrača je na visokom nivou, jer takve utakmice se ne igraju svaki dan.

Ne moramo i nećemo umirati od ljepote, već moramo biti jednostavni, konkretni i učinkoviti. Sigurno nećemo krenuti grlom u jagode. Što se tiče mladosti, vrlo smo slični - što se tiče načina igre, također smo slični. Očekujem da tko bude taktički bolje postavljen i taktički koncentriraniji, taj ima veće šanse za uspjeh, naravno da nijanse uvijek odlučuju, a to su igrači koji u određenom trenutku donesu prevagu.

Svi igrači su zdravi i u kadru, osim Radonjića koji se ozlijedio još u utakmici s Osijekom. Nama odgovara svaki rezultat osim poraza, normalno da je pobjeda puno bolja, no neodlučeno bez golova je i nova utakmica u kojoj je sve otvoreno!"