NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lirim Kastrati: Trener nas je odlično posložio, i to nam se vraća kroz rezultate!

Ususret gradskom derbiju između Dinama i Lokomotive, popričali smo s Lirimom Kastratijem, koji je u prošlom kolu na gostovanju u Puli postigao pobjednički gol:

"Odlično smo ušli u sezonu. Zaista intenzivno treniramo, tako da su očekivanja velika. Trener Tomić nas je odlično posložio i zato nam se to vraća kroz dosadašnje rezultate. Nije mala stvar imati niz od 12 utakmica bez poraza, i to 10 pobjeda i 2 remija. Što se tiče plasmana, treba ostati skroman no isto tako vjerujem da ćemo se boriti za prvo mjesto.

U subotu gostujemo na Maksimiru, sigurno će biti teška utakmica, jer zna se tko je Dinamo. No mi ćemo dati sve od sebe kako bi odigrali najbolje što znamo i kako bi ostvarili dobar rezultat."

Podsjetili smo Lirima na utakmicu iz 25. kola prošle sezone, maestralnu pobjedu na Maksimiru od 1:4 za Lokomotivu, gdje je upravo Lirim bio dvostruki strijelac, te je izborio dva kaznena udarca:  "Za mene kao mladog igrača, s obzirom da mi je to bila tek druga utakmica za seniorsku momčad, to mi je sigurno najdraža utakmica. I tu se moram zahvaliti treneru i cijeloj Upravi kluba za povjerenje koje su mi dali!"