NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Cibalia 4:0

U sklopu devetog kola u Kranjčevićevu nam je došla HNK Cibalija. Odmah od početka susreta Lokomotiva je preuzela inicijativu na terenu. Imali smo nekoliko izglednih prilika, no prvi pogodak postignut je u 37. minuti kada je Ivanušec sjajnim prodorom nanizao nekoliko igrača Cibalije te sjajno asistirao Janu Doležalu koji je silovito zatresao mrežu za vodstvo Lokomotive. U 42. minuti nakon sjajnog driblinga Majera, tridesetak metara od gola, počinjen je prekršaj. Upravo je Majer pucao slobodni udarac te velemajstorski poslao loptu na Marića koji povećava prednost na 2:0. S tim rezultatom smo ispratili prvo poluvrijeme.

U drugom dijelu Lokomotiva je nastavila s pritiskom te bila bolja momčad na terenu. Prvu pravu priliku gost je imao u 65. minuti kada je Zagorac maestralno obranio gotovo neobranjivi udarac u rašlje, s naglaskom na gotovo neobranjivo! Lokomotivi se trud isplatio jer u 74. minuti Bočkaj je poentirao za 3:0, te iduće minute zamijenjen Grezdom koji je nakon svega dvije minute u igri postavio konačnih 4:0.

Velika pobjeda Lokomotive za nova tri boda i ponovni uzlet na tablici!

 

LOKOMOTIVA - CIBALIA 4:0

37' 1:0 strijelac Jan Doležal
42' 2:0 strijelac Mirko Marić
73' 3:0 strijelac Petar Bočkaj
76' 4:0 strijelac Eros Grezda

 

Lokomotiva: Zagorac, Rožman, Majer, Capan, Karačić, Majstorović, Marić (78' Antunović), Bočkaj (74' Bočkaj), Doležal (81' Rihtar), Ivanušec, Rrahmani.
klupa: Filipović, Stolnik, Kolinger, Grezda, Rihtar, Antunović, Halilović