NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Inter 2:3

26. kolo HT Prve lige Lokomotiva je odigrala protiv Intera  iz Zaprešića u Kranjčevićevoj. Samo odigravanje utakmice bilo je pod upitnikom jer zbog velike količine padalina teren nije bio u optimalnom stanju. Nakon nekoliko razmatranja sudac Strukan je na inzistiranje gostiju iz Zaprešića odlučio kako će se susret odigrati, iako smo dojma da bi za sve sudionike, pa i sam teren, bilo bolje da je susret bio prolongiran.

Lokosi su ušli u susret bez nekoliko prvotimaca. Tri zadnje utakmice u osam dana protiv nominalno tri najjače momčadi lige, Rijeke, Dinama i Hajduka je uzeo danak. U susretu nisu konkurirali za sastav Šunjić, Ivanušec i Šemper, zbog manjih ozljeda i uganuća, zbog kojih su morali otkazati i nadolazeće susrete ua U21 reprezentaciju.

Po teškom terenu za igru Lokomotiva je uspjevala ostvariti posjed lopte te dominirati sredinom terena. U 13. minuti susreta Lokosi su poveli u režiji stopera Datkovića i Kolingera! 
Majer je izveo korner, Datković sjajno tukao glavom, branič Intera s puno sreće izbio loptu s gol crte, no odbijenu loptu je Kolinger silovito zakucao u gol za vodstvo Lokosa! U 42. Havojić i Karačić su kombinirali po desnoj strani, na povratnoj lopti Karačić je sjajnom asistencijom pronašao Krstanovića koji glavom povećava vodstvo.
U 44. minuti suđen je kazneni udarac za Inter. Pri ubačaju je u šesnaestercu Gordan Barić igrao rukom, te je Komnen Andrić smanjio prednost Lokosa na 2:1.

U drugom poluvremenu Lokomotiva je vidno padala u formi, kako smo naveli, to je čak i očekivani danak zbog tri zadnje utakmice s tri najbolja kluba. Inter je iskoristio svoje šanse te postigao dva pogotka i preokrenuo rezultat.

 

 

LOKOMOTIVA - INTER 2:3

13' 1:0 strijelac Denis Kolinger
42' 2:0 strijelac Ivan Krstanović
44' 2:1 iz kaznenog udarca gostii preko Andrića smanjuju rezultat.
62' 2:2 Andrić postiže drugi pogodak
79' 2:3 kapetan Intera Šarić strijelac

 

 

Početna postava: Hendija, Datković, Radonjić, Majer, Barić, Havojić, Kolinger, Karačić, Burić, Krstanović, Krajinović
klupa: Radelić Žarkov, Musa, Knežević, Babić, Kastrati, Oluić, Majstorović