NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Osijek 2:0

Nakon puna 69 dana, Lokomotiva je ponovno odigrala utakmicu u Kranjčevićevoj. Tada smo u sklopu 20. kola svladali RNK Split, rezultatom 3:0. Ovoga puta je protivnik goropadni Osijek s vrha tablice lige, i Lokomotiva je slavila rezultatom 2:0.

Lokomotiva je od početka susreta preuzela inicijativu. Igrači su bili iznimno raspoloženi, te velikim zalaganjem kao da su htjeli pokazati kako su u prvom kolu nastavka sezone protiv Istre ipak zaslužili bolji rezultat.

Već u 5. minuti Cekici je tukao na vrata, no golman Osijeka lako je obranio udarac. Lokomotiva je u prvih tridesetak minuta susreta u potpunosti bila bolja momčad na terenu, što je i kapitalizirala u 31. minuti, kada je nakon sjajnog prodora Majera kroz sredinu terena lopta došla do Grezde, koji je atraktivno asistirao Cekiciju za vodstvo Lokomotive. S vodstvom Lokosa ispratili smo prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu Lokomotiva je nastavila s presingom iz prvog dijela prvog poluvremena, imali smo nekoliko prilika za gol, no u 60. minuti u igru je ušao novopridošlo pojačanje Chiquinho umjesto strijelca prvog gola Cekicija, te svega nekoliko minuta kasnije sjajno puca prema golu no Škorić rukom spriječava loptu, tada je suđen kazneni udarac za Lokose, te drugi žuti karton za Škoriča. Ćorić je izvodio kazneni udarac, golman Mikulić obranio je udarac ali Ćorić spremno i fokusirano odbijenu loptu šalje u gol za vodstvo od 2:0 za Lokomotivu.

U 66. minuti kapetan Lokomotive Šunjić na sredini terena je nakon prekršaja zadobio drugi žuti karton, tako da zadnjih dvadesetpet minuta obje momčadi su završile susret s deset igrača na terenu.

 

LOKOMOTIVA - OSIJEK 2:0

31' 1:0 za Lokomotivu, strijelac Endri Cekici
61' 2:0 za Lokomotivu, Ćorić je pucao kazneni udarac, Osijekov vratar Mikulić obranio je udarac no odbijenu loptu Ćorić koncentrirano postavlja u mrežu!

 

 

Početna postava: Šemper, Kolinger, Majstorović, Rrahmani, Rožman, Šunjić, Ćorić, Majer, Grezda, Cekici, Doležal
klupa: Filipović, Ivanušec, Oluić, Karimi, Mihaljević, Chiquinho, Bočkaj

 

Fotogaleriju s utakmice pogledajte u našoj facebook galeriji