NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Osijek 2:1

Dvostruki strijelac za Lokomotivu bio je Mirko Marić. Lokosi su poveli već u 7. minuti susreta, no Osijek je preko Škorića izjednačio. S tim rezultatom ispratili smo prvo poluvrijeme. U nastavku susreta obrana gostiju čini prekršaj na Erosu Grezdi u kaznenom prostoru, a kazneni udarac realizirao je Mirko Marić.
Zanimljivo je spomenuti kako je ovo prva utakmica u povijesti Hrvatske nogometne lige koju je sudila dama, naime, Sanja Rođak - Karšić bila je pomoćni sudac u sudačkom timu Brune Marića. 

Čestitamo igračima Lokomotive na odličnoj igri te čestitamo treneru Lokomotive, Sretenu Ćuku na prvoj pobjedi na klupi Lokomotive u HNL-u!

LOKOMOTIVA - OSIJEK 2:1

7' 1:0 Strijelac Mirko Marić
15' 1:1 Strijelac Mile Škorić
53' 2:1 Strijelac Mirko Marić (kazneni udarac)

 

Lokomotiva: Zelenika, Bartolec, Barišić, Marić, Bručić (58' Ćorić), Fiolić (80' Puljić), Perić, Prenga, Andrijašević, Doležal (50' Grezda), Leko
klupa: Radelić Žarkov, Mrčela, Puljić, Ćorić, Grezda, Gržan, Capan

Osijek: Mikulić, Kurtović, Špičić, Mandić, Roce, Arsenić, Lesjak, Škorić, Šorša, Šarić, Lukić
klupa: Žitnjak, Džolan, Špoljarić, Perošević, Štrkalj, Anić, Grgić

Trener Lokomotive Sreten Ćuk, nakon utakmice je izjavio: „Najteže je igrati dobivene utakmice. Svi su već vidjeli našu pobjedu prije nego je susret počeo. Unatoč problemima koje Osijek ima, kolega Zekić drži jedan balans iskustva i mladosti i Osijek igra dobro.

Prvi puta od kad sam ovdje u svlačionici se orila pjesma i time smo se dodatno zbližili. Imam potrebu zahvaliti medijima koji su u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo pronašli pozitivu. Da ovu današnju utakmicu stavite pred deset tisuća ljudi, vidjeli biste svu ljepotu ovog susreta. Ako svi zajedno napravimo dobru priču, naša liga će rasti.“