NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Osijek 2:1

Dvostruki strijelac za Lokomotivu bio je Mirko Marić. Lokosi su poveli već u 7. minuti susreta, no Osijek je preko Škorića izjednačio. S tim rezultatom ispratili smo prvo poluvrijeme. U nastavku susreta obrana gostiju čini prekršaj na Erosu Grezdi u kaznenom prostoru, a kazneni udarac realizirao je Mirko Marić.
Zanimljivo je spomenuti kako je ovo prva utakmica u povijesti Hrvatske nogometne lige koju je sudila dama, naime, Sanja Rođak - Karšić bila je pomoćni sudac u sudačkom timu Brune Marića. 

Čestitamo igračima Lokomotive na odličnoj igri te čestitamo treneru Lokomotive, Sretenu Ćuku na prvoj pobjedi na klupi Lokomotive u HNL-u!

LOKOMOTIVA - OSIJEK 2:1

7' 1:0 Strijelac Mirko Marić
15' 1:1 Strijelac Mile Škorić
53' 2:1 Strijelac Mirko Marić (kazneni udarac)

 

Lokomotiva: Zelenika, Bartolec, Barišić, Marić, Bručić (58' Ćorić), Fiolić (80' Puljić), Perić, Prenga, Andrijašević, Doležal (50' Grezda), Leko
klupa: Radelić Žarkov, Mrčela, Puljić, Ćorić, Grezda, Gržan, Capan

Osijek: Mikulić, Kurtović, Špičić, Mandić, Roce, Arsenić, Lesjak, Škorić, Šorša, Šarić, Lukić
klupa: Žitnjak, Džolan, Špoljarić, Perošević, Štrkalj, Anić, Grgić

Trener Lokomotive Sreten Ćuk, nakon utakmice je izjavio: „Najteže je igrati dobivene utakmice. Svi su već vidjeli našu pobjedu prije nego je susret počeo. Unatoč problemima koje Osijek ima, kolega Zekić drži jedan balans iskustva i mladosti i Osijek igra dobro.

Prvi puta od kad sam ovdje u svlačionici se orila pjesma i time smo se dodatno zbližili. Imam potrebu zahvaliti medijima koji su u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo pronašli pozitivu. Da ovu današnju utakmicu stavite pred deset tisuća ljudi, vidjeli biste svu ljepotu ovog susreta. Ako svi zajedno napravimo dobru priču, naša liga će rasti.“

Generalni sponzor: