NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Rijeka 2:0

Lokomotiva je u sklopu 8. kola napokon dočekala svoju prvu domaću utakmicu na stadionu u Kranjčevićevoj, nakon pet gostujućih, te dvije domaće utakmice na praktički neutralnom terenu, u Maksimiru.

U osvježenoj Kranjčevićevoj, s novim travnjakom, toaletima, te stolicama na stadionu, utakmica je u potpunosti ispunila očekivanja gledatelja, jer gledali smo kompaktnu, brzu i atraktivnu utakmicu dostojnu rivalima u borbi za drugo mjesto na tablici.

Lokomotiva je povela u 26. minuti susreta. Lokomotiva je izvodila korner, golman Sluga je odbio loptu do Burića koji puca po golu, a Datković je glavom okrznuo loptu te je usmjerio u gol! Identičan gol je Toni Datković postigao i u prošlom kolu u Koprivnici u visokoj pobjedi od 5:2 protiv Slaven Belupa. S rezultatom 1:0 za Lokose smo i ispratili prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu Lokosi su također dominirali terenom. U 51. minuti nakon sjajne akcije Uzunija i Radonjića, nakon udarca Radonjića Punčec je igrao rukom, te je dosuđen kazneni udarac za Lokomotivu. Međutim vratar Rijeke Simon Sluga je obranio kazneni udarac. Novii zgoditak za konačnih 2:0 dočekali smo u 71. kada je Lirim Kastrati prekrasno rasporio mrežu!

 

LOKOMOTIVA - RIJEKA 2:0

26' 1:0 za Lokomotivu, strijelac Toni Datković
71' 2:0 za Lokomotivu, strijelac Lirim Kastrati

 

 

početna postava: Grbić, Datković, Lecjaks, Radonjić, Drožđek, Kolinger, Uzuni, Kastrati, Burić, Karačić, Majstorović
klupa: Hendija, Hujber, Halilović, Babić, Božić, Mlinar, Krstanović