NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - St. Polten 7:8 (1:1)

Lokomotiva je u utorak 31.1.2017. odigrala finalnu utakmicu Arena Kupa u Medulinu protiv austrijskog prvoligaša st. Polten. Lokomotivi je ovo treće finale medulinskog Arena Kupa, i treći turnir za redom završava sa srebrnim trofejem.

U prvom poluvremenu obje momčadi ostvarile su nekoliko lijepih akcija, Lokomotiva je djelovala kao kompaktnija momčad na terenu, no prvih 45 minuta ispratili smo bez pogodaka.

Drugo poluvrijeme započelo je puno intenzivnije. Austrijanci su bolje otvorili poluvrijeme, te su u 51. minuti poveli. No svega pet minuta kasnije, u 56. minuti, Lovrić postiže pogodak za izjednačenje! Ovo je Lovrićev drugi pogodak, također je bio strijelac protiv mađarskog prvoligaša Haladasa.

Nakon što je regularnih devedeset minuta završilo 1:1. Uslijedili su jedanaesterci.

U svih 5 rundi prve serije udaraca obje momčadi su bile precizne, za Lokomotivu su iz penala postigli pogodak Bočkaj, Šunjić, Rožman, Doležal i Marić. U drugoj seriji izvođenja jedanaesteraca, u prvoj rundi gol je postigao Capan, kao i igrač St. Poltena, no u drugoj rundi Kolinger nije postigao pogodak te je tako uspješnija  bila austrijska momčad koja i osvaja treći po redu turnir Arena Kup u Medulinu.

 

Lokomotiva - St. Polten 7:8 (1:1)

51' 0:1 St. Polten dolazi u vodstvo
56' 1:1 Lovrić pogotkom izjednačuje


 

 

početna postava: Šemper, Valentić, Majer, Rrahmani, Ivanušec, Ćorić, Cekici, Grezda, Mihaljević, Stolnik, Oluić
postava drugog poluvremena: Filipović, Rožman, Podunavac, Marić, Lovrić, Kolinger, Halilović, Šunjić, Capan, Doležal, Bočkaj