NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Marić uoči Splita: Idemo utakmicu po utakmicu!

Mirko Marić, prvi napadač Lokomotive iz utakmice u utakmicu dokazuje da je u izvrsnoj formi! Mirko je protiv finskog Ropsa odigrao još jednu europsku utakmicu u kojoj je bio dvostruki strijelac! No Lokosi nemaju vremena za opuštanje, jer već u nedjelju dolazi nam RNK Split u Kranjčevićevu, a povodom utakmice popričali smo s Mirkom:

"Očekujemo tvrdu utakmicu, s puno duela i agresivnosti,kao što je i svaka utakmica protiv RNK Splita. Ulazimo u ovaj dvoboj s porazom iz prve utakmice, ali i oni su u istoj situaciji i ova utakmica je od velikog značaja za obje ekipe. Ipak vjerujem da je kod nas bolja atmosfera zbog povijesnog prolaska u treće pretkolo europske lige.

Sigurno da nećemo odustati od svog stila igre, i ako budemo pravi, ako svaki igrac bude dao 100% mislim da bi trebali pobjediti Split u nedjelju!" Na pitanje oko protivnika u trećem pretkolu, Mirko je rezolutan: "Što se tiče Vorskle, mi smo profesionalci i idemo utakmicu po utakmicu,a o njima ćemo pričati u ponedjeljak!"

 

Lokomotiva utakmicu odigrava protiv RNK Splita u nedjelju u 21:00 sat u Kranjčevićevoj. Cijena ulaznice za zapdnu tribinu iznosi 30 kuna.