NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Mario Tokić: Imamo vremena i potencijala u borbi za vrh

Mario Tokić odlaskom Ivkovića preuzeo je funkciju glavnog trenera Lokomotive. Podijelio je s nama svoja razmišljanja:

"Ova naša sezona imala je i pozitivnih i negativnih stvari. Napravili smo dobar rezultat u Europi, ostvarili plasman u play off Europske lige, potom je otišlo nekoliko bitnih igrača. Što se tiče prvenstva, zaostali smo za vodećom četvorkom, većina nas je već prekrižila, no osobno smatram da imamo dovoljno vremena i potencijala da se umiješamo u borbu za četvrto mjesto na ljestvici.

Stručni stožer ostaje isti, izuzevši odlazak trenera vratara Marija Jozića, koji se priključio Ivkoviću u Saudijskoj Arabiji. Dobra smo ekipa, poznajem momčad u dušu, a to je jedan od bitnih čimbenika u ovom poslu.

Moramo biti opasniji po gol protivnika, zabili smo malo golova. Isto tako želim da budemo puno koncentriraniji u fazi obrane, jer smatram da imamo tri ponajbolja stopera u ligi (Kolinger, Rrahmani, Majstorović).

Što se tiče Hajduka i gostovanju na Poljudu, pomno smo pratili Hajduk, u domaćin utakmicama dosta je uvjerljiv te je favorit u ovoj utakmici. Naravno, mi se nećemo predati, pokušati ćemo se nametnuti, nadigravati s Hajdukom i u krajnjoj liniji iznenaditi Hajduk!"