NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Mirko Marić: Do utakmice u Andori će sve sjesti na svoje mjesto!

Mirko Marić iz utakmice u utakmicu pokazuje da je u odličnoj formi. Postigao je tri pogotka u zadnje dvije utakmice protiv renomiranih protivnika, viceprvaka Bosne i Hercegovine Slobode i Tuzle, te protiv makedonskog viceprvaka Shkendije iz Tetova.

Povodom odličnog početka ljetnjih priprema, te ususret prve utakmice prvog pretkola kvalifikacija za Europsku lige, gdje Lokomotiva 30.6. u Andori odigrava prvi susret protiv UE Santa Colome, Mirko je podijelio s nama svoja razmišljanja:

"Igrali smo dvije dosta jake utakmice, i to protiv odličnih protivnika, koji su u samom vrhu svojih nacionalnih liga. Nije bilo baš lako kao što rezultat pokazuje.

Protiv Shkendije nismo odigrali najbolje sto znamo, jer sigurno mozemo puno bolje, na utakmici smo praktički zabili iz svake poluprilike koju smo imali. No do utakmice u Andori bi to sve trebalo sjesti na svoje mjesto.


Andorci su za nas totalna nepoznanica,ali ja mislim da ako mi budemo pravi, te ostvarimo svoju igru kako znamo i umijemo, ne bi trebalo bit problema. Attmosfera među suigračima je kao i cijele prošle sezone doista odlična.

Sjajna smo ekipa, vlada veliko prijateljstvo i zajedništvo, što se očitava i u našim rezultatima, i nadam se da ćemo ostati na okupu i ovu sezonu!