NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

NK Zagreb - NK Lokomotiva 0:4

Lokomotiva je odigrala svoju posljednju pripremnu utakmicu prije početka nastavka HNL-a i upisala visoku pobjedu od 0:4. Lokomotiva je krenula u susret silovito, s visokim pritiskom na zadnju liniju Pjesnika i od početka se postavila kao dominantnija momčad na terenu.
U 9. minuti Bočkaj je sjajno probio lijevu stranu i sjajno asistirao danas vrlo raspoloženom Endriju Cekiciju za početno vodstvo. Svega četiri minute kasnije Mihaljević sjajno puca na gol, obrana Zagreba spriječava udarac na gol, no Mihaljević iz drugog pokušaja zabija odbijenu loptu silovito za povećanje prednosti od 0:2 za Lokomotivu.
U 25. minuti Bočkaj je sjajno dodao Grezdi na rubu kaznenog prostora, koji se sjajno oslobodio svog braniča te u maniri najvećih igrača atraktivno poentira za visokih tri razlike, s kojima smo ispratili prvo poluvrijeme. Vrijedi naglasiti kako je vratar Šemper u prvom dijelu praktički bio bez pravog posla, jer domaćin nije uspio ostvariti niti jedan pravii napad. U nastavku konačnih 0:4 Cekici postiže svoj drugi pogodak iz prvog dodira s loptom nakon visoke i duge lopte Rožmana.

Početna postava: Šemper, Rožman, Rrahmani, Kolinger, Capan, Ivanušec, Šunjić, Grezda, Bočkaj, Cekici, Mihaljević
klupa: Filipović, Oluić, Doležal, Ćorić, Chiquinho, Stolnik, Halilović, Lovrić

ZAGREB - LOKOMOTIVA 0:4

9' 0:1 za Lokose golom Cekicija nakon sjajne asistencije Bočkaja
12' 0:2 za Lokose golom Mihaljevića
25'  0:3 za Lokose prekrasnim pogotkom Grezde
51' 0:4 svoj drugi pogodak upisao je Endri Cekici