NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Održana je Skupština NK Lokomotive

U ponedjeljak, 28. prosinca 2015. s početkom u 18:00 sati, održana je redovna Skupština NK Lokomotive u prostorijama kluba na zagrebačkoj Kajzerici.

Predsjednik Dolički rekao je možemo biti ponosni na način kako je Lokomotiva vodila svoje poslovanje. Kao klub, bili smo izloženi neviđenom medijskom linča i antipropagande i sustavno plasiranih laži o nama, počeli su se raditi pritisci na svim razinama. Prolazili smo kontrole i superkontrole institucija kao nijedan klub u Hrvatskoj. Svaki put se pokazalo da je klub funkcionirao besprijekorno i u skladu sa svim zakonima.

Izrazio je zahvalnost članovima, navijačima, simpatizerima, bivšima i sadašnjim igračima kluba što su održali stogodišnjaka NK Lokomotivu i stvorili stabilan i uspješan klub. Spomenuo je same početke kada je Klub bio u 4. ligi i kako je kvaltitetnim radom svih prijatelja i djelatnika Lokomotive stvoren respektabilni i stabilni prvoligaš.

Rekao je da vodstvo Kluba, zaposlenici, članovi, igrači, treneri i obitelji djece koja kod nas svakodnevno treniraju moraju biti ustrajni i nastaviti raditi na isti način kao i do sada. Neka naši rezultati i uspjesi budu putokaz za naš rad.

Dennis Gudasić, izvršni direktor kluba, je prisutnima predstavio financijsko izvješće za period do 30.11.2015 uz detaljan prikaz svih troškova i prihoda uključujući i Bilancu.

-Možemo konstatirati da smo uspješno poslovali ponajviše iz razloga što smo povećali prihode kluba po osnovi sudjelovanja u natjecanju pretkola i kvalifikacija za Europa League. Povećan je prihod od marketinga i donacija (porast od 1 mil. kuna u odnosu na 2014).

Prihod po osnovi solidarne i trening naknade za naše igrače koji su u inozemnim klubovima, po kojem je klub ostvario prihod od malo manje od 1 mil. kn (porast od preko 800 tis. kn)

Napomenuo je da NK Lokomotiva vrlo odgovorno i pravovremeno plaća svoje obaveze prema Državi, radnoj zajednici, trenerima i igračima.

Usvojen je financijski plan poslovanja za 2016.

 Novi članovi Skupštine Kluba:

Hrvoje Filipović 
Hrvoje Čermak 
Pero Klarić
Andrija Rašić

 

Novi članovi Nadzornog odbora:

Nenad Strugar
Hrvoje Čermak
Miroslav Lovrić

 

Na novi mandat u trajanju od četeri godine izabran je Izvršni odbor:

Predsjednik: Tin Dolički
dopredsjednik: Mario Kišić
dopredsjednik: Jurica Čabraja
član Izvršnog Odbora: Božidar Šikić
član Izvršnog Odbora: Dennis Gudasić