NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Osijek - Lokomotiva 3:0

U sklopu 14. kola gostovali smo kod NK Osijeka u Gradskom Vrtu. Lokomotiva je ovim visokim porazom prekinula niz od 6 utakmica bez poraza (4 pobjede i 2 remija). Domaćin je zasluženo pobijedio, Lokomotiva nije uputila niti jedan udarac u okvir gola.

  Lokomotiva je istrčala u istom sastavu kao i prošlu utakmicu, ispred vratara Šempera bili su braniči Kolinger i Majstorović, bekovi Barić i Musa, ispred njih dvojica defenzivnih veznih Barić i Šunjić, zatim Majer koji je na krilima imao Karačića i Ivanušeca te Krstanovića u napadu. 

Očekivano, domaćin je krenuo pritiskati prema Lokomotivinim vratima od početka susreta, međutim iako su imali posjed lopte, nisu imali izglednijih prilika. Prvo poluvrijeme ispratili smo bez pogodaka.

U drugom poluvremenu Lokosi su krenuli ofenzivnije te počeli nizati lijepe akcije i prilike, međutim bez realizacije. Kako je poluvrijeme promicalo činilo se kako su Lokosi sve bliži pogotku, no onda je došla 65. minuta i korner za Osijek u kojem je na drugoj stativi sam bio Osijekov Lukić koji bez problema neometan pogađa za vodstvo Osijeka. U 70. minuti imali smo prvu zamjenu, umjesto Burića je ušao Radonjić. A zatim u 75. minuti umjesto Barića je ušao Matko Babić.

U 79. minuti Osijek povećava prednost preko Mirka Marića, bivšeg igrača Lokomotive koji je iznenađujuće burno proslavio pogodak prema svom bivšem klubu. U samoj završnici utakmici, u sudačkoj nadoknadi, Osijek je zaključio utakmicu golom Hajradinovića.

 

OSIJEK - LOKOMOTIVA 3:0

65' 1:0 strijelac Lukić
79' 2:0 strijelac Marić
90'+3 3:0 strijelac Hajradinović-

 

početna postava: Šemper, Karačić, Majstorović, Kolinger, Musa, Šunjić, Barić (75' Babić), Burić (70' Radonjić), Majer, Ivanušec, Krstanović
klupa:  Hendija, Chago, Radonjić, Oluić, Jakić, Babić, Capan