NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Otvaranje sezone: Dinamo - Lokomotiva 3:1

U prvom kolu nove sezone 2016./2017. na Maksimiru odigrao se gradski derbi između Dinama i Lokomotive. Unatoč porazu Lokosi su pružili atraktivnu igru s podosta lijepih akcija i prilika, što donosi optimizam pred uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige koju odigravamo u četvrtak u 18 sati u Kranjčevićevoj protiv finskog Ropsa.

Lokosi su poveli prekrasnim pogotkom kapetana Fiolića u 16.minuti. U 29. minuti domaćin je uspio izjednačiti pogotkom Soudanija. Pred smiraj prvog poluvremena, u 44. minuti, Dinamo je uspio preokrenuti rezultat golom Armina Hodžića.
 drugom poluvremenu vidjeli smo prvu promjenu u postavi Lokosa, umjesto Jana Doležala ušao je Rožman. U 54. minuti domaćin je povisio vodstvo na 3:1 drugim golom na utakmici Hodžića. Nakon pogotka iz ifre je izašao kapetan Fiolić, umjesto koga je ušao Lovro Majer. U 77. minuti umjesto Mirka Marića ušao je Luka Begonja.

 

Dinamo - Lokomotiva 3:1

16' 0:1 strijelac Fiolić
29' 1:1 strijelac Soudani
44' 2:1 strijelac Hodžić
54' 3:1 strijelac Hodžić

 

 

Dinamo: Ježina, Soudani, Antolić, Machado, Hodzić, Pjaca, Schildenfeld, Ćorić, Benković, Sosa, Stojanović
klupa: Šenper, Jonas, Fernandes, Pivarić, Sigali, Rog, Šovšić

Lokomotiva: Filipović, Bartolec, Karačić, Marić (76' Begonja), Fiolić (54' Majer), Ćorić, Cekici, Prenga, Doležal (46' Rožman), Šunjić, Bočkaj
klupa:Mikulić, Ćalušić, Rožman, Rodin, Majer, Begonja, Puljić