NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Petar Bočkaj: U četvrtak ne smije biti opuštanja!

Petar Bočkaj stigao je u klub s Kajzerice prije desetak dana iz zaprešićkog Intera, i već je odigrao dvije zahtjevne natjecateljske utakmice za Lokose, i to na zavidnoj razini. Debitirao je na gostovanju u finskom Rovaniemiju, u prvom kolu protiv Dinama na Maksimiru odigrao je cijeli susret. Podijelio je s nama dojmove s utakmica.

"Moje viđenje prve utakmice drugog pretkola u Rovaniemiju je da smo igrali s dosta ozbiljnim protivnikom. Na umjetnoj travi nam je bilo svima čudno i trebalo nam je vremena kako bi se prilagodili, no i usprkos nezgodnom terenu, mi smo zadržali dobar rezultat!

 A hvala Bogu, sada oni dolaze na naš teren. Znam da u četvrtak neće biti lako igrati ali ja vjerujem u naš prolaz! U uzvratu u četvrtak do zadnje sekunde moramo čuvati pozitivan rezultat, jednostavno nema i ne smije biti opuštanja!" 

Hoće li biti naporan natjecateljski ritam od tri utakmice u svega par dana? Neće nam biti teško, tek je počela sezona, pred nama će biti još puno težih razdoblja nego što je sada!

"Što se tiče Lokomotive imam samo riječi hvale, organizacija kluba je kao što sam i očekivao - na Europskoj je razini! Uklopio sam se dobro,a i većinu suigrača poznajem od prije, atmosfera je odlična, baš smo prava ekipa, kod mene nema da se s nekim ne družim!"