NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Sretna nova 2017. godina!

Igrači, Uprava i stručni stožer žele svima puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha u nadolazećoj 2017. godini!

Lokomotivi je protekla 2016. godina bila iznimno uspješna, nakon izborenog četvrtog mjesta hrvatske lige, ostvaren je najveći europski uspjeh u povijesti kluba!

Lokomotiva je, pobijedivši odnosno prošavši protivnike u prva tri pretkola kvalifikacija Europske lige, došla do doigravanja za ulazak u skupine Europske lige, te je time prezentirala hrvatski klupski nogomet u najljepšem svjetlu na visokoj razini, a uzevši u obzir da je Lokomotiva po starosti bila najmlađi klub u kvalifikacijama, može se konstatirati kako je europski iskorak Lokomotive doista vrijedan divljenja.

Juniorska momčad pod vodstvom trenera Besnika Prenge prva je na polusezoni s čak šest bodova ispred Dinama i Rijeke, a jesenski prvaci su također i selekcija kadeta II pod vodstvom trenera Vladimira Balagovića, kao i selekcija mlađih pionira pod vodstvom trenera Ante Ivande. Ostale selekcije nalaze se u vrhu svojih ljestvica.

Nadamo se da će nam svima 2017. godina biti još uspješnija i da ćemo Vam priuštiti puno sreće i veselja u ostvarivanju novih klupskih uspjeha!