NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Stiže Slaven Belupo u Kranjčevićevu

Lokomotiva je u zadnje tri utakmice ostvarila lijep rezultat od 2 pobjede i jednog upisanog remija, a u pokušaju nastavka pozitivnog rezutata predstoji nam dvoboj protiv Slaven Belupa u Kranjčevićevoj!

Trener Tokić je ususret utakmice rekao:

"Očekuje nas teška utakmica protiv iskusne ekipe. Slaven je sigurno jedan od neugodnijih protivnika našoj mladoj momčadi. No mi smo svjesni svojih kvaliteta, znam da imamo dobru ekipu koja kada pruži maksimum može igrati sa svima. Utakmica na Poljudu nije ostavio negativnog traga na ekipu, bez obzira što bi vjerovatno većinu ekipa ovo dovelo u stanje samozadovoljstva, ja sam ukazao našim igračima da nismo bili perfektni i da smo mogli izboriti bolji rezultat da su dečki bili koncetriraniji i dali svoj maksimum.

Tražim apsolutni angažman protiv Slaven Belupa. Tražimo pobjedu od prve minute, no moramo biti jako oprezni. Imaju dobar prekid, bez obzira što nisu postigli puno pogodaka u ovom dijelu sezone, osobito su negudni, pogotovo Pejić koji je iskusan strijelac. Teže visokim posjedom i moramo biti strpljivi i ne smijemo srljati. No, idemo po pobjedu, nadam se pozitivnom rezultatu!"

Utakmice se igra u petak, 29.9.2017. s početkom u 18:00 sati, cijena ulaznice je 30 kuna, blagajne stadiona otvaraju se na dan utakmice dva sata prije početka susreta.