NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Tokić uoči Osijeka: Vjerujem u ekipu i pozitivan rezultat!

Trener Tokić uoči gostovanja kod Osijeka u Gradskom Vrtu:

„Očekujem dobru utakmicu. Čeka nas dobar teren, dobra publika i dobar protivnik. To su stvari koje nas moraju motivirati kako bi pružili naš maksimum.
Što se tiče nas samih, pokazali smo do sada, ako smo pravi i ostvarimo na terenu što se dogovorimo, tada možemo parirati svim protivnicima u ligi. To i očekujem sutra od svoje ekipe.

U Kupu protiv Zagreba nismo bili pravi, no plasirali smo se u četvrtfinale, nadam se da je moja ekipa izvukla iz toga jednu pouku da jednostavno u svakoj utakmici i na svakom treningu čovjek mora biti pravi i težiti najboljem mogućem.

Kup je ostavio malo umora, no u svakom slučaju to se neće vidjeti na utakmici jer smo fizički odlično spremni i hvala Bogu svi igrači su mi zdravi, te imam sve na raspolaganju u kadru.

Osijek je dobra ekipa. Pokazali su to i u igrama sa puno boljim od sebe. Očekivao sam njihov ulazak u europsku ligu protiv Austrije jer smatram da su bili kvalitetniji, nisu se plasirali ali su pružli veliki otpor. U hrvatskom prvenstvu rade velike probleme svima, i Hajduku i Dinamu i Rijeci.

Očekujem jednog dobrog Osijeka, iskusnog Osijeka koji na svakoj poziciji ima dva igrača visoke kvalitete. Sigurno nam neće biti lako sutra u Gradskom Vrtu, no vjerujem u svoju ekipu i vjerujem u pozitivan rezultat, a to je sve osim poraza.