NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tokić: Svjesno smo naše kvalitete, sve ovisi o nama

Trener Mario Tokić podijelio je svoja razmišljanja uoči utakmice s Rudešom:

"Zadovoljan sam ovom pauzom. Odradili smo puno stvari, posebice stvari koje nisu štimale smo korigirali, a stvari koje su bile dobro ćemo ponavljati.

Reprezentativci su se vratili u dobrom stanju. Moramo biti ponosni da su u obje utakmice U21 reprezentacije učestvovali naša tri igrača, Šunjić, Ivanušec i Karačić. Fran je i bio strijelac u drugoj utakmici. Šemper je sam po sebi dosta stabilan. Vratili su se u dobrom stanju za razliku od prijašnjih akcija kad su se vraćali izranjavani.

Hvala Bogu svi su zdravi te konkuriraju za početni sastav, izuzev Kolingera koji ima tri akumulirana žuta kartona. Sigurno da imam sada slatke muke za sastaviti i prvu jedanaestoricu, kao i cijeli kadar od osamnaest igrača.

Očekuje nas jako teška utakmica. Niti jedan tzv. gradski derbi nije jednostavan. Imaju puno bivših igrača Lokomotive i sigurno da ti igrači osjećaju dozu dokazivanja i pokazivanja da su možda krivo otpisani ili krivo dati na posudbu, te je to potencijalna opasnost.

No svjesni smo naše kvalitete i sve ovisi o nama. Moramo biti pravi, te svatko treba odraditi što se od njega očekuje, ako to ispunimo, onda sam uvjeren da će doci pozitivan rezultat, što je za nas pobjeda."