NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tomić: Svi s nestrpljenjem isčekujemo nastavak prvenstva!

Ususret nastavku polusezone i nedjeljnom dvoboju s NK Rudešom na stadionu Maksimir, trener Lokomotive Goran Tomić podijelio je s nama svoja razmišljanja:

„S obzirom na vremenske neprilike uspjeli smo odraditi zacrtano, snijeg nas nije poremetio, izuzev zadnji par treninga koji su odrađeni na umjetnoj travi.

Igrači su spremni, svi s nestrpljenjem isčekujemo nastavak prvenstva. Prošlo je pet tjedana tako da već su se svi zasitili priprema koje su bile dosta teške te svi jedva čekamo nedjeljni dvoboj s Rudešom.

Rudeš je dobra ekipa, iako je zadnja na tablici pokazala je dopadljiv nogomet. Pobijedili su i Hajduk, uzeli bod i Dinamu, i nanijeli su dosta problema svim ekipama. Lokomotivine utakmice s Rudešom ove sezone bile su dosta teške, tako da očekujem jednu uzbudljivu utakmicu u kojoj se nadam našoj pobjedi i osvajanju tri boda.

Što se tiče sastava, upitni su Ivanušec, Valentić i Oluić, otprije su ozlijeđeni Karačić i Rožman, svi ostali konkuriraju za sastav.“

Utakmica Lokomotiva i Rudeš na rasporedu je u nedjelju s početkom u 17:00 sati, a ulaznice na zapadnu tribinu su besplatne!