NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Predstavljeni NIKE dresovi za sezonu 2015./2016.

NK Lokomotiva predstavila je nove NIKE dresove za sezonu 2015./2016.
Prva garnitura dresa je sa standardnim bijelo – plavim prugama koje su simbol Lokomotive već 101 godinu. Iako na prvi pogled nema razlike od prošlosezonskog dresa, oštro oko lako može prepoznati drugačiji ovratnik te nešto drugačiji obrub rukava.


Druga garnitura dresa, s kojom Lokomotiva igra europske utakmice je posve drugačiji od dosadašnjih. Naime, riječ je o zelenom dresu te crnim gaćićama, zanimljiva kombinacija koja je upotpunjena sa narančastim brojem odnosno imenom, odlični kolorit na garnituri koji neodoljivo podsjeća na službene boje generalnog sponzora Croduxa. Ukoliko se obrati pažnja na detalje, vidjeti će se da je zeleni dres diskretno oplemenjen s također zelenim kockicama, koje izbliza djeluju veoma moderno.

Treća garnitura je ljubičaste boje s dodatkom fluorescentno žutih traka koje se protežu po ramenima, cijelom dužinom sa strane dresa, te na hlačicama po bedrima. Zanimljivo je kod treće garniture dresa to što ima kragnu s dva gumba, retro detalj koji ponovno postaje popularan na nogometnim dresovima.

Svi NIKE dresovi proizvedeni su sa Dri-FIT tehnologijom koja omogućava manje znojenje te bolje disanje kože.

FACEBOOK galerija