NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Dinamo 1:2

U nedjelju je odigran zagrebački derbi. U iznimno atraktivnom dvoboju, Lokosi su odigrali jako dobru utakmicu, no Dinamo je ipak uzeo sva tri boda.

Dinamo je od početka susreta uspostavio ofenzivnu igru, što su iskoristili u 6. minuti kada je kapetan Ademi poentirao za vodstvo Dinama. No Lokomotiva se nakon primljenog pogotka konsolidirala, te kako je vrijeme odmicalo, pomicala igru s loptom od svoje trećine terena, te smo u 13. minuti, na asistenciji Milićevića, te pogodak Kulenovića, izjednačili.

Do kraja prvog dijela može se konstatirati kako su obje momčadi djelovale podjednako na terenu, treba napomenuti kako je Mišić pogodio vratnicu, a s druge strane, Goričan je izašao sam - jedan na jedan s Livakovićem, no do kraja prvog dijela rezultat se nije mjenjao.

U drugom poluvremenu, odmah pri ulasku u igru, Petković je ponovio vodstvo Dinama. Lokomotiva je kvalitetno parirala na terenu, vrijedi zabilježiti udarac Kulenovića koji je tik uz vratnicu obranio Livaković te dvije dobre situacije mladog Šotičeka, no iskustvo Dinama naspram Lokomotivine mladosti ipak je bilo presudno na večerašnjoj utakmici, tako da smo upisali minimalni poraz od hrvatskog prvaka.

 

LOKOMOTIVA - DINAMO 1:2

0:1 6' strijelac Ademi
1:1 13' strijelac Kulenović
1:2 47' strijelac Petković

 

Početna postava: Čavlina, Milićević, de Haas, Salihu, Vranjković, Cipetić, Marić, Pivarić, Goričan, Aliyu, Kulenović

Klupa: Šubarić, Braun, Maleš, Mersinaj, Šotiček, Tuci, Smakaj, Groznica, Stojković, Bubanja, Vasilj