NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Slaven Belupo 2:1

U nedjelju smo odigrali predzadnju utakmicu polusezone i zadnju domaću utakmicu u Kranjčevićevoj te ostvarili pobjedu nakon 114 dana i utakmice drugog kola i pobjede nad Rijekom!

Zbog propisanih epidemioloških mjera dijelu stručnog stožera, utakmicu su vodili Dražensko Prskalo i Edin Mujčin.

U početnim minutama nismo djelovali sigurno, te je Slaven djelovao kao bolja momčad na terenu, no bez ozbiljnijih prilika. Kako je vrijeme odmicalo Lokomotiva je djelovala sve konkretnija. Vrijedi spomenuti 18. minutu kada je srušen Tuci u kaznenom prostoru Slavena, no nakon VAR provjere nije dosuđena najstroža kazna.

Najbolju priliku imali smo u 25. minuti kada je Aliyu sjajno pucao, nakon lijepe kombinacije Chajije i Tucija, no vratar Filipović obranio je udarac. Iz minutu u minutu bivali smo sve opasniji, a onda u 38. minuti hladan tuš kada nakon kontranapada Slavena Prce postignuo pogodak za vodstvo Slavena.

U drugom dijelu Lokomotiva je krenula silovito. Visoki presing od početnih minuta koji je došao na naplatu u 50. minuti kada je Tuci poentirao za izjednačenje! Lokomotiva je i dalje napadala, a u 74. minuti Aliyu Bravo dobio je dugu loptu, prošao je svoje braniče te je postavio konačnih 2:1 za veliku pobjedu Lokomotive!

 

LOKOMOTIVA - SLAVEN BELUPO 2:1

38' 0:1 za Slaven, strijelac Prce
50' 1:1 strijelac Tuci
73' 2:1 strijelac Aliyu Bravo

 

Početna postava: Hendija, Pivarić, Papadopoulos, Kovačić, Karačić, Cokaj, Đira, Aliyu, Kallaku, Chajia, Tuci.
klupa: Alex, Malikji, Jelavić, Šimić, Petrak, Čeliković, Tahiraj, Osmanković, Gluhaković