NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Hajduk 1:2

Lokomotivu je u 5. kolu u Kranjčevićevoj poražena rezultatom 1:2. Treba napomenuti kako je na utakmici bilo krucijalnih sudačkih pogrešaka glavnog suca, te je NK Lokomotiva najavila službeni prigovor na suđenje glavnog suca.

Lokomotiva - Hajduk 1:2 (poluvrijeme 0:1)

11' 0:1 strijelac Kiš
77' 0:2 strijelac Balić
89' 1:2 strijelac Kolar

 

 


Na konferenciji za medije prvo je riječ dobio gostujući trener, gospodin Burić: "S obzirom na uvjete danas, bilo je jako teško igrati. no moram kazati da su danas igrale dvije momčadi koji igraju jak tehnički nogomet i gledateljima je bilo interesantno ovu utakmicu gledati. Meni je uvijek gušt igrati protiv momčadi koja pokušava igrati tehnički nogomet, kao što je Lokomotiva. Mi smo imali mogućnost da damo gol više. Želim puno sreće Lokomotivi u nastavku prvenstva."


Trener Lokomotive, Ante Čačić zatim je nastavio: "Slažem se s kolegom Burićem da je utakmica bila zanimljiva za gledatelje, no ne i za mene jer smo izgubili. Htjeli smo i nastojali igrati no onda smo primili taj gol dosta nesretno, i još nam se dogodila ta izmjena sa Begonjom. Nakon toga smo imali dvije dobre prilike da dođemo do poravnjanja no nismo uspjeli. I kada se pogleda cijela utakmica pohvale mojim igračima na htjenju i zalaganju, Hajduk je za taj jedan gol bio bolji i učinkovitiji i također želim sve najbolje u nastavku Hajduku, posebice na europskom planu.