NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Haladas 1:0

Lokomotiva u petak, 27.1.2017. s početkom u 11:00 sati odigrala je svoju treću pripremnu utakmicu i ostvarila treću pobjedu, protiv mađarskog prvoligaša Haladasa.U prvom poluvremenu Lokomotiva je bila dominantnija momčad, s većim posjedom lopte i većom ofenzivnom inicijativom, vrijedi spomenuti lijepi udarac Valentića u 21. minuti, no vratar Gabor Kiraly dobro je postavljen.
Inače vratar Haladasa poznati je reprezentativni vratar Mađarske reprezentacije poznat po tome što utakmice brani u pamučnoj trenirci. Takav outfit nije izostao ni u ovoj utakmici s Lokosima.
Šemper je poluvrijeme bio bez pravog posla jer Haladas nije uputio udarac u okvir gola, tako da smo poluvrijeme ispratili bez pogodaka.

Drugo povrijeme započelo je 10 drugih igrača Lokomotive, no unatoč izmjenjenim sastavom Lokomotiva je nastavila s napadima. Vrijedi spomenuti lijepo prodor Majera koji je nanizao četvoricu i sjajno uposlio Valentića koji puca silovito s lijeve strane, no ipak nekoliko centimetara pored gola. Raspoloženi Majer dominirao je sredinom terenu i sjajno proslijedio loptu Mihaljeviću no također nema pogotka.
U 67. minuti izašao je iz igre Doležal a ušao Lovrić. Haladas je uputio prvi udarac u drugom poluvremenu u 79. minuti, no lopta odlazi preko gola. Lovrić u 90. minuti dovodi Lokose u vodstvo za potvrdu ulaska u finale Arena Kupa!

 

LOKOMOTIVA - HALADAS 1:0

90' pogodak za Lokomotivu, strijelac Lovrić

 

početna postava: Šemper, Rožman, Majstorović, Kolinger, Capan, Ivanušec, Šunjić, Podunavac, Valentić, Cekici, Marić
postava drugog poluvremena: Filipović, Rrahmani, Majstorović, Stolnik, Oluić, Ćorić, Valentić, Grezda, Majer, Mihaljević, Doležal (67' Lovrić)