NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Inter 3:0

Nakon jednotjedne stanke zbog reprezentativnih obaveza, nastavlja se Hrvatski telekom prva hnl. Lokomotiva je ugostila na stadionu u Kranjčevićevoj Inter iz Zaprešića.
Lokomotiva se od početka susreta postavila kao dominantnija momčad na terenu. Ivan Krstanović, kojem je ovo prvi nastup u dresu Lokosa, do 15. minute uputio je 2 udarca u okvir gola, međutim golman Intera, Krševan Santini, s lakoćom je obranio udarce. U nastavku je Lokomotiva dominirala te imala premoć na sredini terena, međutim nije uspjela šanse pretvoriti u pogotke, tako da smo prvo poluvrijeme ispratili bez pogodaka.

U drugom poluvremenu Lokosi su napokon izrealizirali svoje prilike! Za vodstvo Lokomotive, nakon lijepe asistencije Ivana Krstanovića poentirao je Dejan Radonjić. Nakon primljenog gola Lokosi su se povukli na svoju sredinu terena, no samo do 68. minute kada je Luka Ivanušec u maniri svjetskih golgetera prošao trojicu te neobranjivo zapucao za povećanje vodstva Lokomotive. Nakon izvedene lopte na centru,  igrači Intera brzo gube loptu te u brzom kontranapadu Luka Hujber, junior Lokomotive, postiže svoj prvi pogodak za seniore Lokomotive!

 

LOKOMOTIVA - INTER 3:0

51' GOL 1:0 za Lokose, strijelac Dejan Radonjić
68' GOL 2:0 za Lokose, strijelac Luka Ivanušec
70' GOL 3:0 za Lokose, strijelac Luka Hujber!

 

 

Početna postava: Šemper, Musa, Karačić (46' Radonjić), Kolinger, Majstorović, Šunjić, Ivanušec, Burić, Barić, Krstanović (79' Jakić), Doležal (54' Hujber)
klupa: Radelić Žarkov, Jakić, Hujber, Radonjić, Valentić, Babić, Datković