NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Krupa 1:1

Lokosi su u petak, 6.10.2017. na Kajzerici odigrali prijateljsku utakmicu protiv bosanskog prvoligaša FK Krupe. Unatoč obilnoj kiši, sjajno održavani travnjaci na Kajzerici bili su i više nego optimalni za odigravanje utakmice.

Obje momčadi su ušle maksimalno skoncentrirano u susret, ne davajući previše prostora suparniku. Međutim kako je vrijeme odmicalo Lokomotiva je bivala opasnija momčad na terenu. Vrijedi spomenuti dobar pokušaj Antunovića te udarac Valentića, no do pogotka smo čekali do 44. minute kada se Lovro Majer sjurio u kazneni prostor predriblavši dvojicu obrambenih igrača Krupe, no treći je bio primoran učiniti prekršaj za najstrožu kaznu.
Lovro Majer je majstorski pucao neobranjivo u "malu mrežicu" za vodstvo Lokosa na poluvremenu.

U drugom poluvremenu imali smo zamjenu na golu, te je umjesto Hendije ušao Radelić Žarkov. Na početku drugog poluvremena gosti su sproveli lijepu akciju plasiravši visoku loptu na suprotnoj strani gdje je suparnički napadač bio spretniji od naše obrane, te poentirao za izjednačenje. Od 60. minute u igru su ušli Krstanović, Majstorović, Kolinger, Barić i Burić, umjesto Datkovića, Chage, Majera, Oluića i Babića.

U nastavku smo vidjeli nekoliko lijepih akcija Lokomotive, no međutim bez prave prigode kojom bi zaprijetili gostujućem vrataru.

 

LOKOMOTIVA - KRUPA 1:1

44' 1:0 strijelac Lovro Majer (11m)
52' 1:1 gosti izjednačili 

početni sastav: Hendija, Oluić, Soldo, Datković, Valentić, Capan, Chago, Jakić, Majer, Babić, Antunović
klupa: Radelić Žarkov, Krstanović, Majstorović, Kolinger, Barić, Burić, Špoljarić, Režabek, Bračević, Bogdan