NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Pioniri 4. na prestižnom turniru u francuskom Nantesu

Četvrtu godinu zaredom pioniri Lokomotive su sudjelovali na međunarodnom turniru u francuskom Nantesu. Momčad trenera Dacera sa sobom u Nantes nosila je prijelazni pobjednički pehar koji je prošle godine osvojilo naše 2000. godište

Lokosi su se ove godine našli u jakoj skupini s francuskim prvoligašima Nantesom, Rennaisom, La Mellinetomm i Machecoul, te našim prijateljima iz NK Lučko.

Skupinu su Lokosi završili na drugoj poziciji s 15 osvojenih bodova, te tako u nastavku četvrtfinala turnira odigrali su susret protiv španjolskog Deportiva, protiv kojeg je u regularnom dijelu bilo 1:1, no Lokosi su bili precizniji u izvođenju jedanaesteraca, te su se plasirali u polufinale.
U polufinalu ih je čekao moćni Olimpique Marseillle, a nakon regularnih 0-0, Olimpique je bio sretniji u raspucavanju jedanaesteraca, tako da su Lokosi zadnjeg dana turnira odigrali utakmicu za 3. mjesto protiv Stade Brestois 29, gdje su također odigrali 0-0, a nakon izvođenja jedanaesteraca suparnik je bio uspješniji, tako da su Lokosi turnir završili na četvrtoj poziciji.