NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Antunović: Protiv Cibalije moramo čvrsto i angažirano

Ivan Antunović u Koprivnici je ušao u igru u 60. minuti i nakon svega devet minuta provedenih u igri postigao prekrasan pogodak za izjednačenje:

"Dobio sam šansu i iskoristio je na najbolji i najljepši mogući način. Osjećaj je odličan, inače i svoj prvi pogodak u dresu Lokomotive sam postigao baš u Koprivnici.
Naravno da godi biti u momčadi kola, svakom igraču je to lijep osjećaj. Potruditi ću se da toga bude još.

Dajem i davati ću sve od sebe, kako na treningu, tako i na utakmicama. ispunjavati ću ono što trener traži od mene. Naravno da se nadam većoj minutaži, ali moje je da treniram i pokušam izbjeći ozlijede koje su sada iza mene, a trener je taj koji odlučuje o tome."

Slijedi utakmica protiv Cibalije, kakva su očekivanja? "Očekujem jako tvrdu i čvrstu utakmicu. Cibalia je trenutno na začelju lige i bodovno najslabija. No nesmijemo se s time zavarati i moramo ući čvrsto u utakmicu i pokazati da smo kvalitetnija i bolja momčad. U prošla dva susreta ove sezone smo jako dobro otvorili utakmice te u obje utakmice smo uvjerljivo slavili.

Cibalia je dobra ekipa, no stanje na tablici i osvojeni bodovi nisu mjerodavni prikaz njihovih mogućnosti. Sigurno su kvalitetniji nego što bodovi pokazuju. U petak ćemo imati problema ukoliko ne budemo ušli čvrsto i angažirano u utakmicu.