NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Jelavić uoči Dinamo Minska: Ovo je nagrada za prošlogodišnji uspjeh

Juniori Lokomotive će sutra u sklopu UEFA Youth League u Karlovcu na Stadionu Branko Čavlović-Čavlek od 14:00, dočekati Dinamo Minsk. Vršnjaci iz Dinama u prvome kolu su uspješno izbacili Pjunik iz Erevana nakon što su u uzvratnoj utakmici pobijedili 1:0. Utakmicu je najavio trener Nikica Jelavić: "Pripremamo se već nekoliko dana za ovu tešku utakmicu. Pregledali smo neke materijale o protivniku, ali nismo ih detaljno proučavali.". 

I juniorska Liga prvaka doživjela je redizajn ove sezone, kao i seniorska pa su tako mladi lokosi kao viceprvaci Hrvatske osigurali svoje mjesto u ovome prestižnom natjecanju: "Ovo je novo natjecanje za nas, nagrada za prošlogodišnji uspjeh kada smo bili viceprvaci. Jedva čekamo predstaviti klub u dobrom svjetlu.", zaključuje trener Jelavić.

Obzirom da je upućen zahtjev od strane bjeloruskog kluba, druga utakmica protiv Dinamo Minska igrat će se u Sesvetama, ali obzirom na to da je u toj utakmici bjeloruski klub domaćin ona će se igrati iza "zatvorenih vrata".

Vrata stadiona se otvaraju u 13:00h, a ulaz na utakmicu je besplatan! Dođite i podržite naše juniore.