NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva danas protiv Rijeke

Za Lokose nakon reprezentativne stanke u sklopu domaćeg nogometnog prvenstva slijedi novi susret u Kranjčevićevoj ulici. U sklopu 10. kola SuperSport HNL-a stiže Rijeka. Drugi je ovo susret protiv Rijeke u ovoj sezoni, onaj s početka sezone Lokomotivi nije ostao u dobrom sjećanju, obzirom da su Riječani slavili s visokih 4:0.

Dan uoči sutrašnje utakmice momčad je provela u Osnovnoj školi Kajzerica gdje su se prvotimci družili s učenicima, a sve to povodom održavanja prvog #lokoKORNERA. Glavni cilj novog projekta kluba s Kajzerice je jačati povezanost sa lokalnom zajednicom, kroz druženje s osnovno-školarcima Novog Zagreba. Učenici OŠ Kajzerica, družili su se s prvotimcima Jon Mersinajem i Ivanom Canjugom koji su ovom prilikom dijelili autograme i ulaznice za utakmicu s Rijekom. 

Utakmicu desetog kola Supersport HNL-a između Lokomotive i Rijeke je na rasporedu danas od 18:00h. Ulaznice za susret moguće je kupiti na ticket pointu Stadiona Kranjčevićeva. Vrata stadiona se otvaraju dva sata prije početka susreta.