NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Bojan Knežević: Zahvaljujem Majeru što mi je omogućio prvijenac u HNL-u

Ususret nedjeljnje utakmice s Istrom u Kranjčevićevoj, popričali smo s Bojanom Kneževićem, koji je u srijedu protiv Rudeša postigao svoj prvijenac za Lokomotivu.

"Što se tiče kompletne polusezone, mislim da nismo dobro ušli u prvom dijelu i u prvih par utakmica, osim utakmice sa Dinamom. Međutim evo u zadnje dvije utakmice smo pokazali da smo vrlo kvalitetna i dobra ekipa, te kad damo sve od sebe onda uvijek možemo očekivati i nadati se pozitivnom rezultatu.

Što se tiče mene osobno zadovoljan sam jako sa zadnje dvije utakmice i sretan sam radi prvog gola u HNLu i zahvalio bih se Lovri što mi je to omogućio.

Svi znamo i svjesni smo u kakvoj se situaciji nalazi Istra i da će oni u nedjelju doći u Kranjčevićevu tražiti bodove za spas. No siguran sam da se naše loše izdanje iz Pule ne može ponoviti, te da ako budemo pravi da ćemo upisati sva tri boda i nastaviti s pozitivnim rezultatima.

Igramo tri utakmice u sedam dana, možda će se osjetiti mali umor ali na to ne treba obraćati pažnju, treba dati sve od sebe i pružiti najbolje moguće u tom trenutku. Svatko od nas zeli igrati nogomet na vrhunskoj razini i što prije se treba naviknuti na takav ritam!" 

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 19:30 sati u Kranjčevićevoj. Cijena ulaznice je 30 kuna. Blagajne stadiona otvaraju se dva sata prije susreta, dakle u 17:30.