NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Čabraja: Dati ćemo sve od sebe kako bi osvojili tri boda

Ususret utakmici protiv Hrvatskog Dragovoljca, trener Silvijo Čabraja podijelio je s nama svoja razmišljanja:

"Prva utakmica protiv Dragovoljca je bila teška utakmica. Dragovoljac se u međuvremenu pojačao, doveli su nekoliko novih igrača. Neće to biti ista utakmica, no mi ćemo dati sve od sebe kako bi neokrznuti izašli iz susreta s tri osvojena boda.

Imali smo stanku zbog odigravanja reprezentacija, i tu imamo nepovoljniji odnos nego Hrvatski Dragovoljac, jer smo imali pet reprezentativaca, koji su naravno falili u uigravanju ekipe. Uvid u stanje reprezentativaca u končnici nemamo jer su se praktički vratili dan prije utakmice.

Za vikend smo odigrali prijateljsku utakmicu gdje je participiralo i nekoliko igrača iz tzv. drugog plana. Određen broj igrača je iskoristio svoju šansu, vidjeli smo kroz ovu utakmicu na koje igrače možemo računati u narednom ciklusu.

Tri akumulirana kartona ima defenzivni vezni duo Marić i Cokaj - ima par ideja, pred početak utakmice i jutarnji trening vidjeti ćemo na koga možemo računati, nadam se da neće biti nikakvih problema i da će ih drugi igrači dostojno zamjeniti."

Utakmica je na rasporedu u petak u 18 sati u Kranjčevićevoj, organizator i domaćin utakmice je Hrvatski Dragovoljac, tako da Lokomotivine godišnje ulaznice ne vrijede za ovaj susret.